Archívum

A Berzsenyi Társaság vezetősége és titkársága örömmel teszi közzé tagságának és tisztelőinek, hogy az augusztus 20-i állami ünnep alkalmából ügyvezető titkára a Vigadó (..)

Elolvasom

Meghívó     A Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság – hagyományaihoz híven – ez évben is csatlakozik a Miénk a város rendezvénysorozatához. (..)

Elolvasom
Elolvasom
Elolvasom

Életének 80. évében 2017.július 22.-én Kolozsváron elhunyt Kántor Lajos József-Attila – díjas irodalomtörténész as erdélyi irodalmi élet meghatározó alakja, a  Korunk folyóirat volt (..)

Elolvasom

A  zamárdi Közösségi Házban a Somogy folyóirat bemutató estjén szép számmal vettek részt az érdeklődők, de voltak vendégeink Siófokról , Mórról és publikálók (..)

Elolvasom

A XXVII. Berzsenyi Helikon Napok konferencia – Keszthely Sikeresen zárta keszthelyi konferenciáját a Berzsenyi Társaság. Előadói dolgozatait közel hetven érdeklődő hallgatta. Mind a (..)

Elolvasom

A nyári szünet előtti utolsó Irodalmi teadélutánt június 13-án, kedden 14 órakor tartottuk a Takáts Gyula Emlékházban. A teadélután témája a hétfőn lezárult (..)

Elolvasom

június 9-én, a 88. Ünnepi Könyvhét keretében, a Kaposvári Püspökség dísztermében mutatták be Vass Norbert Hallgat című kötetét. A Berzsenyi Dániel Irodalmi és (..)

Elolvasom
Elolvasom